Reading-pen-6.jpg

Slimme leespen

Slimme leespen is een van de beste producten voor kinderen om op een prettige manier Engels te leren!

Pen leest woorden, imaages, teksten, biedt games aan, zingt liedjes en helpt met uitspraak. Het enige wat u hoeft te doen is de pen naar de boeken of een van de 800 opneembare stickers wijzen en de pen zal beginnen te praten.Professioneel onderwijshulpmiddel

Pen wordt geleverd met 10 wereldberoemde Engelse zone-boeken die kinderen kunnen ontdekken. In de boeken zijn er verschillende items om over te leren, maar je kunt ook verborgen geheimen vinden door naar de achtergrond of naar de personages te wijzen - de boeken zingen soms zelfs! Dit maakt de leerervaring tot een leuk spel waar uren en uren van genoten kunnen worden.

Reading-pen-3.jpg

Reading-pen-4.jpg

Animeer elk object met 800 opneembare stickers!

Slimme leespen wordt geleverd met 800 stks stickers en elke sticker heeft een unieke code waarmee gebruikers verschillende opnamen kunnen associëren met elke pagina van het boek. Elke opname kan steeds opnieuw worden gewijzigd en alleen de laatste wordt in de pen opgeslagen om het geheugen te bewaren.

Slimme leespen met opneembare stickers om elk boek in uw bibliotheek op te nemen, het is onafhankelijk van de taal en vereist geen programmering of downloaden. Het vergemakkelijkt leerkrachten of ouders om hun favoriete inhoud op te nemen, terwijl ze ook kunnen kiezen voor de woordenschat voor meerdere talen.Bestel nu, maak kinderen blij!

Hoe bestellen?

Registreer u op kideya.com en plaats de bestelling.

Instagram: KideyaCom

Facebook: Kideya